středa 1. března 2023

 Drazí přátelé,

 

blíží se klíčový okamžik mého života. Mám silnou potřebu ho sdílet se všemi, kteří jdou po cestě lásky.


V následujících třech měsících se u Městského soudu v Praze rozhodne o podobě zbytku mého života. Jsou naplánovaná už jen dvě poslední líčení na týden od 

13. března a na týden od 12. června 2023. Přitom očekávám, že v tom červnovém týdnu už bude vynesen paní soudkyní Slepičkovou prvoinstanční rozsudek.

 

Mým hlavním záměrem je, abych v závěrečné době, kdy se koncentrují všechny síly, které mě do této situace dostaly, zůstal stále ve spojení se svým Srdcem a s milující laskavostí přijímal vše stvořené takové, jaké to je. Celou dobu soudního procesu s Mosteckou uhelnou se učím nebojovat proti tomu, co se děje, ale zároveň jsem nevzdal svůj život a nepodlehl destruktivním silám, které život na naší planetě ničí. Stále udržuji život při životě tak, abych ho mohl láskyplně prožívat s plně otevřeným Srdcem.

 

V těchto závěrečných třech měsících bude tedy třeba zkoncentrovat všechny síly k tomu, aby se už konečně v příběhu Mostecké uhelné projevila pravda celá 

a nezmanipulovaná, a přitom abychom zůstali v lásce ke všemu stvořenému 

a nebojovali s „nepřáteli“.

 

V těchto měsících budeme dělat hodně obřadů a vysílat hodně modliteb za úspěšný průchod „nebezpečím“, které bylo vytvořeno záměrnou manipulací lidí skrytých za oponou. Já jsem však toto „nebezpečí“ potřeboval pro svůj vlastní růst, aby mohla být vyzkoušena síla mého Srdce a síla lásky.


Takže těmto manipulujícím silám vlastně děkuji za jejich zkoušku a službu. Jsem jim za to vděčný.

 

O celém průběhu závěrečných hlavních líčení vás budu podrobně informovat.

 

S velkou úctou a vděčností za společnou cestu životem

 

Váš Antonio